Tingsrydsbostäder söker fastighetsingenjör

2017-04-07 15:02:19

Fastighetsingenjör

Tingsrydsbostäder är ett bostadsföretag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler inom Tingsryds kommun. Företaget förvaltar även Tingsryds kommuns servicehus, skolor, förskolor och idrottshallar.

Vi söker en fastighetsingenjör för bostäder och förvaltningslokaler i Tingsryds kommun.

Arbetsuppgifter:

Du är en stödresurs till förvaltningen i löpande förvaltningsfrågor, samt biträda i budgetarbete, underhållsplanering samt registrering och uppdatering av uppgifter i förvaltningssystem (Incit Xpand)

Som fastighetsingenjör svarar du för underhållsåtgärder av tilldelade fastigheter enligt gällande verksamhetsplan och delegationsordning för Tingsrydsbostäder inom angiven kostnadsram.

Du är projektledare på uppdrag av förvaltare för mindre om- och tillbyggnader, underhållsprojekt, reinvesteringsprojekt, renoveringsprojekt och lokalanpassningar

Du bevakar och följer upp att myndighets- och försäkringskrav följs.

Du svarar för att ställda krav på miljö, kvalité och arbetsmiljöstandard tillämpas vid genomförande av underhålls- och investeringsprojekt.

Du svarar för uppföljning av media- och energiförbrukning, och att förbrukningarna dokumenteras och effektiviseras enligt gällande mål


Kvalifikationer
Din bakgrund är byggingenjör eller motsvarande.

Du har erfarenhet av fastighetsförvaltning med inriktning på drift och skötsel fastigheter. Du är duktig på att identifiera och driva utvecklings- och förändringsprocesser.

Som person är du engagerad, uthållig och med en förmåga att se möjligheter. Du är mål- och resultatinriktad med en helhetssyn. Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra och tycker om den sociala kontakten i mötet med andra människor.

Löneform:
Fast lön

Omfattning
Heltid, tillsvidare.

Villkor
Körkort erfordras.

Tillträde:
Omgående

Sista datum för ansökan

2017-04-30

Vill du veta mer – ring VD Peråke Janén 0477-441 80, 070-324 41 80 eller fastighetschef Tony Elgaard 0477-442 19.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till Tingsrydsbostäder AB, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2017-04-30.

E-post; tingsrydsbostader@tingsryd.se