Tingsrydsbostäder söker förvaltare

2017-04-07 15:05:40

Förvaltare

Tingsrydsbostäder är ett bostadsföretag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler inom Tingsryds kommun. Företaget förvaltar även Tingsryds kommuns servicehus, skolor, förskolor och idrottshallar.

Vi söker en förvaltare för den västra delen och Tingsryds förvaltningslokaler.

Arbetsuppgifter:
Som förvaltare har du personalledningsansvar för underställd personal vilket innebär lönesamtal, medarbetarsamtal och att lämna förslag till lönesättning i samband med lönerevisioner och anställning av personal.

Du svarar för intäkts- och driftsbudget inom tilldelat förvaltningsområde. Som projektansvarig, utreda och administrera projektering och genomförande av om- och tillbyggnader, underhållsprojekt, investeringsprojekt och lokalanpassningar.

Du bevakar och följer upp att myndighets- och försäkringskrav följs och att de egna fastigheterna och lokalerna uppfyller ställda krav på kvalité, miljö, systematiskt brandskyddsarbete (SBA) och arbetsmiljö.

Du svarar för att beslutad inköpspolicy följs, att driftsavtal för tilldelade fastigheter, tecknas och följs och för effektivisering av driftkostnader enligt uppställda mål.

Du ansvarar för att ställda krav på miljö, kvalité och arbetsmiljöstandard tillämpas vid genomförande av underhålls- och investeringsprojekt inom ditt förvaltningsområde.


Kvalifikationer
Din bakgrund är byggingenjör eller motsvarande. Bakgrund inom VVS är meriterande.

Du har flera års erfarenhet av fastighetsförvaltning med inriktning på teknisk förvaltning. Du har erfarenhet av att organisera och driva lokalförsörjningsprojekt. Du är duktig på att identifiera och driva utvecklings- och förändringsprocesser.

Som person är du engagerad, uthållig och ambitiös med ett utmärkt ordningssinne samt förmåga att skapa och upprätthålla strukturer. Du är mål- och resultatinriktad med en helhetssyn. Du har en god förmåga att leda och utveckla personal. Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra och tycker om den sociala kontakten i mötet med andra människor.


Löneform:
Fast lön

Omfattning
Heltid, tillsvidare.

Villkor
Körkort erfordras.

Tillträde:
Omgående

Sista datum för ansökan

2017-04-30

Vill du veta mer – ring VD Peråke Janén 0477-441 80, 070-324 41 80 eller fastighetschef Tony Elgaard 0477-442 19.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till Tingsrydsbostäder AB, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2017-04-30.

E-post; tingsrydsbostader@tingsryd.se