Tingsrydsbostäder söker målare

2019-03-21 10:10:00

Vi söker dig som är utbildad målare med komplett lärlingsbok. Yrkeserfarenhet av måleri är ett krav. Liftutbildning, utbildning i ställningsbyggnad 2-9 m är meriterande. 

Som målare på Tingsrydsbostäder kommer du att arbeta med inre och yttre målning inom vårt fastighetsbestånd i hela Tingsryds kommun. Uppgifterna består av målning och tapetsering av lägenheter och viss utvändig målning.

Kvalifikationer

Som person är du flexibel, engagerad och med god förmåga att se möjligheter. Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra. 

B-körkort erfordras. God kunskap i svenska i både tal och skrift är ett krav. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2019-04-15

Lön

Löneform:   Månadslön

Anställning

Arbetstid:   Dagtid

Kontakt

Kontaktpersoner

Victoria Magnesson VD 0477-441 80

Facklig företrädare

Facklig företrädare Sökes via kommunens medborgarkontor 0477-441 00

Övrigt

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller Stiftelsen Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2019-04-15 Rekrytering sker löpande. E-post: tingsrydsbostader@tingsryd.se 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Tingsrydsbostäder arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid