Tingsrydsbostäder söker certifierad rörmockare

Arbetsuppgifter

Till vår hantverksgrupp söker vi nu en certifierad, ansvarstagande och serviceinriktad rörmokare som gillar raka rör och en familjär stämning. Du har stort ordningssinne, kan hålla ett högt tempo, är en duktig problemlösare och gör noggranna arbeten med högsta kvalitet. Då tjänsten innebär arbete såväl ute i våra lägenheter som i våra större projekt så måste du kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter och kommer att kunna påverka och bidra med dina specialistkunskaper i våra både små och stora projekt.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara certifierad rörmokare med erforderliga behörigheter och kunna påvisa din yrkesskicklighet via tidigare referenser. B-körkort krävs.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Snarast efter överenskommelse.

Ansök senast:   2019-11-15

Löneform:   Månadslön

Arbetstid:   Dagtid

Kontaktpersoner:

Victoria Magnesson VD 0477-441 80

Facklig företrädare Sökes via kommunens medborgarkontor 0477-441 00

Övrigt

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller Stiftelsen Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2019-11-15 Rekrytering sker löpande. E-post: tingsrydsbostader@tingsryd.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsrydsbostäder arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid