Tingsrydsbostäder söker en förvaltare.

Vi söker en förvaltare för den västra delen och Tingsryds förvaltningslokaler.

Arbetsuppgifter:
Som förvaltare har du personal- och arbetsledningsansvar för underställd personal vilket innebär lönesamtal, medarbetarsamtal och operativ arbetsledning. Du kommer även ha kontakt med hyresgäster och kunder.

Du har goda kunskaper i både teknisk och ekonomisk förvaltning. Du ska även ha kunskaper i att utreda, administrera och genomföra mindre underhållsprojekt och lokalanpassningar.

Du bevakar och följer upp att myndighetskrav följs på våra egna fastigheter och lokalerna uppfyller ställda krav på kvalité, miljö, systematiskt brandskyddsarbete (SBA) och arbetsmiljö.

Du ansvarar för att ställda krav på miljö, kvalité och arbetsmiljöstandard tillämpas inom ditt förvaltnings­område.

Kvalifikationer
Din bakgrund är byggingenjör eller motsvarande.

Du har flera års erfarenhet av fastighetsförvaltning med inriktning på teknisk förvaltning. Du har erfarenhet av arbetsledning av personal.

Som person är du kommunikativ, självgående och har lätt för att skapa kontakter. Du är även engagerad, uthållig och ambitiös med bra ordningssinne och förmåga att skapa och upprätthålla strukturer. Du har en god förmåga att leda och utveckla personal. Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra och tycker om den sociala kontakten i mötet med andra människor.


Löneform:
Fast lön

Omfattning
Heltid, tillsvidare.

Villkor
Körkort erfordras.

Tillträde:
Omgående

Sista datum för ansökan

2018-08-31

Vill du veta mer – ring VD Victoria Magnesson 0477-441 80, 070-324 41 80 eller administrativ chef Björn Davidsson 0477-441 84.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller Stiftelsen Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2018-08-31, rekrytering sker löpande. E-post: tingsrydsbostader@tingsryd.se

 

Tingsrydsbostäder söker en snickare.

Snickare - på heltid

Vi söker dig som är utbildad snickare eller med yrkeserfarenhet inom bygg. Erfarenhet av bygg, golvläggning, renoveringsarbeten mm är meriterande.

Som snickare/reparatör på Tingsrydsbostäder kommer du att arbeta med inre och yttre reparationer inom vårt fastighetsbestånd i hela Tingsryds kommun.

Uppgifterna består av reparationer, renovering av lägenheter, golvläggning av trägolv mm.

Som person är du flexibel, engagerad och med god förmåga att se möjligheter. Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära sammarbete med andra.

B-körkort erfordras. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vill du veta mer ring gärna VD Victoria Magnesson 0477-441 80

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller 

Stiftelsen Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22  Tingsryd senast 2018-08-31. 

E-post: tingsrydsbostader@tingsryd.se