Tingsrydsbostäder söker en uthyrare

Tingsrydsbostäder är ett bostadsföretag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler inom Tingsryds kommun. Företaget förvaltar även Tingsryds kommuns servicehus, skolor, förskolor och idrottshallar.

Vi söker en uthyrare för uthyrning av lägenheter och mindre lokaler i Tingsryds kommun.

Arbetsuppgifter:
Uthyrning av lägenheter och mindre lokaler med kundkontakt med hyresgäster och blivande hyresgäster.

I arbetet ingår köhantering, kontraktsskrivning, mottagande av felanmälningar mm och övrigt administrativt arbete.  Du kommer ha en tät kontakt med fastighetsskötare och bovärdar.

Du kommer även att ha hand om vissa marknadsföringsbitar som informationsbrev och uppdatering av hemsidan.

Kvalifikationer
Din bakgrund är inom service med erfarenhet av kundkontakt och administrativt arbete.

Erfarenhet av uthyrning och marknadsföring är meriterande.

Som person är du kommunikativ, självgående och har lätt för att skapa kontakter. Du är även engagerad, uthållig och ambitiös. Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra och tycker om den sociala kontakten i mötet med andra människor.

Löneform:
Fast lön

Omfattning
Heltid, tillsvidare.

Villkor
Körkort erfordras.

Tillträde:
Omgående

Sista datum för ansökan

2018-10-26

Vill du veta mer – ring administrativ chef Björn Davidsson 0477-441 84, 072-544 41 84. VD Victoria Magnesson 0477-441 80, 070-324 41 80 

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller Stiftelsen Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2018-10-26, rekrytering sker löpande. E-post: tingsrydsbostader@tingsryd.se