Tingsrydsbostäder söker byggnadsingenjör

2017-12-08 14:53:24

Som byggnadsingenjör på Tingsrydsbostäder kommer du att arbeta med företagets bygg- och underhållsprojekt, både på våra egna fastigheter och de vi förvaltar åt Tingsryds kommun.

Du kommer att projektleda på uppdrag av förvaltare för mindre om- och tillbyggnader, underhållsprojekt, nybyggnation, reinvesteringsprojekt, renoveringsprojekt och lokalanpassningar.

Du bevakar och följer upp att myndighets- och försäkringskrav följs. Du svarar för att ställda krav på miljö, kvalité och arbetsmiljöstandard tillämpas vid genomförande av underhålls- och investeringsprojekt.

Du kan också komma att fungera som mentor för våra mer oerfarna medarbetare. 

Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör eller har liknande utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet inom projektledning för fastighet/bygg, erfarenhet av byggbesiktningar och har behörighet att vara kontrollansvarig. Även kunskap och erfarenhet av LOU och upprättande av bygghandlingar är meriterande.

Som person är du prestigelös, flexibel, engagerad och med god förmåga att se möjligheter. Du har en goda ledaregenskaper, hög social förmåga och trivs med att jobba i nära samarbete med andra.

God kunskap i svenska i både tal och skrift. Körkort är ett krav för anställningen. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

  Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök senast:   2018-01-15

Referensnummer:   A738149

Välkommen att söka genom att:

Löneform:   Månadslön Ange löneanspråk i ansökan. 

Kontaktperson: Victoria Magnesson VD 070-324 41 80

Facklig företrädare Sökes via kommunens medborgarkontor 0477-441 00

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!