Snickare

Vi söker dig som är snickare med yrkeserfarenhet. Du har arbetat brett med t.ex. nybyggnation, reparationer, renovering och ombyggnationer. Du har förmågan att kunna göra speciallösningar och lösa problem på ett kreativt sätt.

Som snickare/reparatör på Tingsrydsbostäder kommer du att arbeta med nybyggnation, projekt och/eller inre och yttre reparationer inom vårt fastighetsbestånd i hela Tingsryds kommun. Uppgifterna består nybyggnation, reparationer och renovering av lägenheter

Som person är du flexibel, engagerad och med god förmåga att se möjligheter. Du är serviceinriktad, lojal och trivs med att jobba i nära samarbete med andra. Vi har högt i tak och familjär stämning som bygger på lojalitet och respekt. Kvalitet och hantverksskicklighet är viktiga ledord för oss och det bör vara något du skattar högt.

B-körkort erfordras. God kunskap i svenska i både tal och skrift.

Vill du veta mer ring gärna VD Victoria Magnesson 0477-441 80. 070-324 41 80

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller Stiftelsen Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2023-01-31, rekrytering sker löpande. e-post: tingsrydsbostader@tingsryd.se

 

Fastighetsskötare till ishallen/badanläggningen i Tingsryd

Då en av våra anställda byter område inom företaget söker vi nu en ny medarbetare till ishallen/badanläggningen i Tingsryd.

Du är en teknisk, nyfiken och kunnig person som brinner för teknik och service.

Du kommer att arbeta i en grupp som är ansvariga för kylsystemet i ishallen och med badanläggningens reningssystem. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du kan arbeta både enskilt och i grupp. Internutbildning sker på maskiner och utrustning. Det innebär också att under 8 månader så arbetar man obekväma tider då hockeysäsongen är igång.

Som person är du kommunikativ, serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra. Du är engagerad, uthållig och med förmåga att se möjligheter.

B-körkort erfordras. God kunskap i svenska i både tal och skrift.

Vill du veta mer ring gärna Krister Karlsson 070-579 68 13

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller Tingsrydsbostäder AB, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2023-01-31, rekrytering sker löpande.