Byggnadssnickare

Vi söker dig som är utbildad och/eller erfaren snickare och nyfiken på att vidareutveckla dig inom yrket. Du kan antingen vara erfaren snickare eller i början av din snickarbana. Arbetsuppgifter och ansvar anpassas utifrån din bakgrund. Huvudsaken är att du har driv, vill lära dig mer och är nyfiken på att testa nya arbetssätt och koncept. Du kan ha arbetat med eller vill arbeta brett med reparationer, renovering och nyproduktion och är intresserad av att göra speciallösningar och lösa problem på ett kreativt sätt.

Som snickare på Tingsrydsbostäder kommer du att arbeta med nybyggnation, projekt och/eller inre och yttre reparationer inom vårt fastighetsbestånd i hela Tingsryds kommun. Uppgifterna består av nybyggnation, reparationer, renovering av lägenheter och läggning av trägolv m.m.

Som person är du flexibel, engagerad, prestigelös och med god förmåga att se möjligheter, Du är serviceinriktad, lojal och trivs med att jobba i nära samarbete med andra. Vi har högt i tak och familjär stämning som bygger på lojalitet och respekt. Kvalitet och hantverksskicklighet är viktiga ledord för oss och det bör vara något du skattar högt.

Löneform:
Fast lön

Omfattning
Heltid, tillsvidare.

Villkor
Körkort erfordras.

Tillträde:
Omgående

Sista datum för ansökan

Senast 2022-04-15, rekrytering sker löpande.

Vill du veta mer – ring VD Victoria Magnesson 0477-441 80, 070-324 41 80.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller till Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2022-04-30. E-post; tingsrydsbostader@tingsryd.se

 

Projektanställning golvläggare

Vi söker dig som är utbildad golvläggare och/eller med yrkeserfarenhet inom golv och badrum sam ha GVK-kompetens.

Som golvläggare på Tingsrydsbostäder kommer du att arbeta med golvläggning i nybyggnation, projekt och golvläggning i lägenheter i både i badrum och övriga rum inom vårt fastighetsbestånd. Uppgifterna består av golvläggning av badrum, kök och övriga rum i våra lägenheter.

Som person är du flexibel, engagerad och med god förmåga att se möjligheter. Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra.

Löneform:
Fast lön

Omfattning
Heltid, visstid 4-6 månader.

Villkor
Körkort erfordras.

Tillträde:
Omgående

Sista datum för ansökan

Senast 2022-04-15, rekrytering sker löpande.

Vill du veta mer – ring VD Victoria Magnesson 0477-441 80, 070-324 41 80.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller till Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2022-04-14. E-post; tingsrydsbostader@tingsryd.se

 

Säsongsanställningar/Semestervikarie

Du som gillar att jobba med utemiljö och inte är rädd för att hugga i. Har du erfarenhet av fastighetsskötsel eller motsvarande utbildning så är du välkommen med din ansökan.

Som fastighetsarbetare hos oss så kommer du att jobba nära våra kunder.

Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra. Du är engagerad, uthållig och med förmåga att se möjligheter. Laget före jaget.

Omfattning

Heltid säsongsarbete.

Villkor

B-körkort önskvärt. Kunskap i svenska i både tal och skrift.

Sista datum för ansökan

Rekrytering sker löpande.

Vill du veta mer, ring - Anders Svensson 072-889 20 46 eller Krister Karlsson 070-579 68 13

Välkommen med din ansökan med meritförteckning och referenser  till Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22 Tingsryd. E-post; tingsrydsbostader@tingsryd.se

 

Projektledare VVS

Tingsrydsbostäder är ett kommunalägt bostadsföretag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler i hela Tingsryds kommun. Företaget förvaltar även kommunens fastigheter såsom servicehus, skolor, förskolor och idrottshallar.

Vi söker nu en fastighetsingenjör med inriktning mot VVS, ventilation samt styr och regler som kan arbeta med såväl våra bostäder som med kommunens förvaltningslokaler.

Arbetsuppgifter:

Du är en resurs i såväl löpande som strategiska frågor gällande VVS, ventilation samt styr och regler. Du kommer delta i projekt som gäller om- och tillbyggnationer, underhållsprojekt och reinvesteringsprojekt som sakkunnig.

Du kommer ha en betydande roll i både budget- som uppföljningsarbetet och uppföljning av media- och energiförbrukning. Du bevakar och följer upp att myndighetskrav följs. Du kommer ansvara för att myndighetsbesiktningar som t.ex. OVK genomförs och åtgärdas. Du kommer arbeta med både konstruktion av nya VVS-system som underhåll och utveckling av redan befintliga VVS-system.

Din bakgrund och din intresseinriktning gör att det finns möjligheter att även inbegripa andra arbetsuppgifter/områden än ovanstående i aktuell tjänst om önskemål finns.

Kvalifikationer
Din utbildningsbakgrund är t.ex. VVS-ingenjör, fastighetsingenjör med inriktning mot VSS och ventilation eller motsvarande.

Du är duktig på att identifiera problemområden och driva utvecklingen framåt på VVs-sidan framför allt mot ventilation samt styr och regler. Du har en förmåga att kunna se olika alternativ och lösningar kombinerat med ett kostnadseffektivt synsätt.

Som person är du engagerad, uthållig och prestigelös. Du är serviceinriktad, flexibel och ser till helheten samtidigt som du trivs med att jobba tillsammans med andra. 

Välkommen med din ansökan!

Löneform:
Fast lön

Omfattning
Heltid, tillsvidare.

Villkor
Körkort erfordras.

Tillträde:
Omgående

Sista datum för ansökan

Rekrytering sker löpande.

Vill du veta mer – ring VD Victoria Magnesson 0477-441 80, 070-324 41 80.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till Tingsrydsbostäder AB, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2021-12-30, rekrytering sker löpande. E-post; tingsrydsbostader@tingsryd.se