Fastighetsskötare till ishallen/badanläggningen

Då en av våra anställda byter område inom företaget söker vi nu en ny medarbetare till ishallen/badanläggningen i Tingsryd.

Du är en teknisk, nyfiken och kunnig person som brinner för teknik och service.

Du kommer att arbeta i en grupp som är ansvariga för kylsystemet i ishallen och med badanläggningens reningssystem. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du kan arbeta både enskilt och i grupp. Internutbildning sker på maskiner och utrustning. Det innebär också att under 8 månader så arbetar man obekväma tider då hockeysäsongen är igång.

Som person är du kommunikativ, serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra. Du är engagerad, uthållig och med förmåga att se möjligheter.

Löneform
Fast lön
Omfattning
Heltid, tillsvidare.
Villkor
Körkort erfordras.
Tillträde:
Omgående

Vill du veta mer ring: Krister Karlsson, Förvaltare 070-579 68 13 eller Björn Davidsson, Administrativ chef 072-544 41 84.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller Stiftelsen Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2023-05-20, rekrytering sker löpande.

 

Förvaltare

Tingsrydsbostäder är ett bostadsföretag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler inom Tingsryds kommun. Företaget förvaltar även Tingsryds kommuns servicehus, skolor, förskolor och idrottshallar.

Vi söker en förvaltare för Tingsryds kommuns förvaltningslokaler.

Arbetsuppgifter:
Som förvaltare har du personal- och arbetsledningsansvar för underställd personal vilket innebär lönesamtal, medarbetarsamtal och operativ arbetsledning. Du ingår även i företagets ledningsgrupp.

Du kommer ha en nära kommunikation med Tingsryds kommun gällande vårt förvaltningsavtal och även med våra andra kunder.

Du har goda kunskaper i både teknisk och ekonomisk förvaltning. Du bevakar och följer upp att myndighetskrav följs på våra egna fastigheter och lokalerna uppfyller ställda krav på kvalité, miljö, systematiskt brandskyddsarbete (SBA) och arbetsmiljö.

Du ansvarar för att ställda krav på miljö, kvalité och arbetsmiljöstandard tillämpas inom ditt förvaltnings­område.

Kvalifikationer
Din bakgrund är inom fastighets och/eller byggbranschen, t.ex. byggnadsingenjör eller förvaltare.

Du har flera års erfarenhet av fastighetsförvaltning och har erfarenhet av arbetsledning av personal. Det är meriterande om du haft personalansvar.

Som person är du engagerad, uthållig, flexibel och prestigelös. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar och göra det där lilla extra. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Att kunna prioritera och strukturera upp arbetet vid hög arbetsbelastning är av stor vikt. Du har en god förmåga att leda, kommunicera och utveckla personal. Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra och tycker om den sociala kontakten i mötet med andra människor.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Löneform:

Fast lön

Omfattning
Heltid, tillsvidare.
Villkor
Körkort erfordras.
Tillträde:
Omgående

Vill du veta mer – ring VD Victoria Magnesson, 070-324 41 80.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller Stiftelsen Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2023-04-30, rekrytering sker löpande. E-post: tingsrydsbostader@tingsryd.se

 

Semestervikarier

på heltid

Vi söker dig som tycker om att arbeta med utemiljö och inte är rädd för att hugga i. Har du erfarenhet av fastighetsskötsel eller motsvarande utbildning så är du välkommen med din ansökan.

Som fastighetsarbetare hos oss så kommer du att jobba nära våra kunder.

Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra. Du är engagerad, uthållig och med förmåga att se möjligheter. Laget före jaget.

B-körkort önskvärt. God förmåga att kommunicera i svenska i såväl tal som skrift.

Vill du veta mer ring gärna:

Anders Svensson, Förvaltare 072-889 20 46

Krister Karlsson, Förvaltare 070-579 68 13

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller Stiftelsen Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2023-03-31, rekrytering sker löpande.