Projektledare/Energiingenjör

Tingsrydsbostäder är ett kommunalägt bostadsföretag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler i hela Tingsryds kommun. Företaget förvaltar även kommunens fastigheter såsom servicehus, skolor, förskolor och idrottshallar.

Vi söker nu en fastighetsingenjör med inriktning mot energi, ventilation samt styr och regler som kan arbeta som projektledare med såväl våra bostäder som med kommunens förvaltningslokaler.

Arbetsuppgifter:

Du är projektledare och på uppdrag av förvaltare eller projektchef ansvarar du för om- och tillbyggnationer, underhållsprojekt och reinvesteringsprojekt.

Du är en resurs i såväl löpande som strategiska frågor gällande energi, ventilation samt styr och regler.

I såväl budget- som uppföljningsarbetet kommer du att ha en betydande del. Du svarar också för uppföljning av media- och energiförbrukning. Du bevakar och följer upp att myndighetskrav följs. Du kommer ansvara för att myndighetsbesiktningar som t.ex. OVK genomförs och åtgärdas.                        

Du ansvarar även för passer - och bokningssystem.

Din bakgrund och din intresseinriktning gör att det finns möjligheter att även inbegripa andra arbetsuppgifter/områden än ovanstående i aktuell tjänst om önskemål finns.


Kvalifikationer
Din utbildningsbakgrund är t.ex. energiingenjör, fastighetsingenjör med inriktning mot energi och ventilation eller motsvarande.

Du har erfarenhet av projektledning och är duktig på att identifiera problemområden och driva utvecklingen framåt på energisidan framför allt mot ventilation samt styr och regler. Du har en förmåga att kunna se olika alternativ och lösningar kombinerat med ett kostnadseffektivt synsätt. Detta samtidigt som du inser att det tar tid att driva igenom förändringar och att nå optimala lösningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetsförvaltning med inriktning på energi och styr och regler.

Som person är du engagerad, uthållig och prestigelös. Du är serviceinriktad, flexibel och ser till helheten samtidigt som du trivs med att jobba tillsammans med andra. 

Välkommen med din ansökan!

Löneform:
Fast lön

Omfattning
Heltid, tillsvidare.

Villkor
Körkort erfordras.

Tillträde:
Omgående

Sista datum för ansökan

2021-02-28

Vill du veta mer – ring VD/projektchef Victoria Magnesson 0477-441 80, 070-324 41 80.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till Tingsrydsbostäder AB, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2021-02-28. E-post; tingsrydsbostader@tingsryd.se

 

Fastighetsskötare till ishallen/ badanläggningen Tingsryd

på heltid

Då en av våra anställda byter område inom företaget söker vi nu en ny medarbetare till ishallen/badanläggningen i Tingsryd.

Du är en teknisk, nyfiken och kunnig person som brinner för teknik och service.

Du kommer att arbeta i en grupp som är ansvariga för kylsystemet i ishallen och med badanläggningens reningssystem. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du kan arbeta både enskilt och i grupp. Internutbildning sker på maskiner och utrustning. Det innebär också att under 8 månader så arbetar man obekväma tider då hockeysäsongen är igång.

Som person är du kommunikativ, serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra. Du är engagerad, uthållig och med förmåga att se möjligheter.

God kunskap i svenska i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Löneform:
Fast lön

Omfattning
Heltid, tillsvidare.

Villkor
Körkort erfordras.

Tillträde:
Omgående

Sista datum för ansökan

2021-02-28

Vill du veta mer ring gärna Krister Karlsson 070-579 68 13

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller Tingsrydsbostäder AB, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2021-02-28, rekrytering sker löpande.

E-post: tingsrydsbostader@tingsryd.se

 

Säsongsanställningar/Semestervikarie

på heltid

Du som gillar att jobba med utemiljö och inte är rädd för att hugga i. Har du erfarenhet av fastighets¬skötsel eller motsvarande utbildning så är du välkommen med din ansökan.

Som fastighetsarbetare hos oss så kommer du att jobba nära våra kunder.

Som person är du serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra. Du är engagerad, uthållig och med förmåga att se möjligheter. Laget före jaget.

B-körkort önskvärt. Kunskap i svenska i både tal och skrift.

Vill du veta mer ring gärna

Anders Svensson 072-889 20 46

Krister Karlsson    070-579 68 13

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser till Stiftelsen Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2021-03-15, rekrytering sker löpande.

E-post: tingsrydsbostader@tingsryd.se

 

Snickare

På heltid med tillträde omgående

Vi söker dig som är utbildad snickare och/eller med yrkeserfarenhet inom bygg. Erfarenhet av bygg, golvläggning, renoveringsarbeten, klinker och kakelsättning mm är meriterande.

Som snickare/reparatör på Tingsrydsbostäder kommer du att arbeta med nybyggnation, projekt och/eller inre och yttre reparationer inom vårt fastighetsbestånd. Uppgifterna består nybyggnation, reparationer, renovering av lägenheter, golvläggning av trägolv mm.

Som person är du flexibel, engagerad och med god förmåga att se möjligheter. Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra.

B-körkort erfordras. God kunskap i svenska i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Löneform:
Fast lön

Omfattning
Heltid, tillsvidare.

Villkor
Körkort erfordras.

Tillträde:
Omgående

Sista datum för ansökan

2021-02-28

Vill du veta mer ring gärna VD Victoria Magnesson 0477-441 80

Välkommen med din ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk till www.offentligajobb.se eller Stiftelsen Tingsrydsbostäder, Box 140, 362 22 Tingsryd senast 2021-02-28, rekrytering sker löpande.

E-post: tingsrydsbostader@tingsryd.se